TESTIMONI

 • TESTIMONI 1

  "Alhamdulilla..terima kasih SERANTAU MUSLIM kerana membuka ruang utk kami sekeluarga berwakaf..alhamdulilla pd mulanya hanya 1telaga shj tp selepas lihat kesungguhan dan servis yg baik dan tersusun dr S.Muslim, ahli keluarga lain jd turut berminat..jika ada rezki lagi InsyaAllah kami sekeluarga akan berwakaf bersama Serantau Muslim..” 

  Izzat syahir
  (wakaf empat buah telaga)
 • TESTIMONI 2

  “Semoga Allah menerima amal kita semua. Terima kasih SERANTAU MUSLIM membuka peluang untuk berwakaf. Sungguh mudah untuk berwakaf. Hanya klik link diberikan dan transfer wang wakaf secara online. Tak berapa lama, dah dapat gambar telaga wakaf yang telah terbina. Rasa nak menitik air mata gembira lihat anak anak Rohingya gembira dapat air bersih ” 

  Dr Nuri Al Amin
  Pengerusi NGO ARUS , (wakaf 5 buah telaga)
 • TESTIMONI 3

  “Tak sangka sungguh. Dalam tempoh tak sampai 2 bulan, rakyat Malaysia telah berjaya bina 110 buah telaga di Mnyanmar” 

  Ustaz Sattar Abdul Ghaffar
  warga Rohingya yang bertanggungjawab menguruskan pembinaan telaga wakaf di Arakan, Mnyanmar.
 • TESTIMONI 4

  “Saya dan rakan rakan terkejut, bantuan datang dari Rakyat Malaysia begitu banyak, Alhamdulillah ramai yang dapat manfaat dari wakaf yang diberikan”

   Ustaz Jabir
  Pengerusi Majlis Ulama Rohingya.
 • TESTIMONI 5

  “Terima kasih SERANTAU MUSLIM kerana telah mengusahakan pembinaan telaga air untuk Umat Islam Rohingya. Mak cik sangat berpuas hati. Dapat gambar pembinaan telaga dengan cepat. Serta mudah untuk bank in. Semoga Amal kita diterima Allah” 

  Puan Hajah Norhayati Ibrahim
  (pesara berumur 63 tahun)